Toby Edmundsson
Co-Founder
Jan Broberg
Director, Founder

OM OSS

Välkommen till Injektor Solutions!

Vårt uppdrag: att lyssna på dig för att förstå ditt mätproblem, föreslå den bästa mätlösningen och leverera mätinstrument till konkurrensmässiga priser.

Injektor Solutions erbjuder dig 10-tusentals produkter under samma tak tillsammans med våra erfarenheter inom mätteknik.

Vi levererar mätverktyg, optiska, digitala och analoga mätinstrument samt mätdon för att kontrollmäta längd, djup och andra fysiska dimensioner.

Vi på Injektor Solutions är civilingenjörer och har en bakgrund inom consulting.

Det är med den bakgrunden som vi gör oss värdefulla som din mät-partner inom metrologi (läran om att mäta).

När du har ett mätproblem hör du av dig till oss och vi kan nästan lova 100% att vi kommer att sätta oss in i ditt mätproblem och hjälpa dig hitta bästa utrustning.

Så har vi arbetat de senaste 20 åren, och vi har inga planer på att upphöra med detta!

Våra tusentals återkommande kunder, inom alla tänkbara industrier – men även privatkunder, är alla ett tydligt bevis på att vårt arbete är uppskattat.

Du finner i vårt breda sortiment; luppar, kikare, mätmikroskop, digitala mikroskop, värmekameror, inspektionskameror, etc. Bland våra handmätdon återfinner du skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.

Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Inom livsmedelssektorn har vi godkända termometrar och mätutrustning för hygienkontroll.

Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder!

Har vi inte vad Du söker? – Vi tar fram det Du behöver!

VÄLKOMMEN!!

Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023